/ Musik /

Snart tystnar musiken....

Vi var på cafe August igår där begåvade Daniel Lemma spelade. 
Igår var det näst sista kvällen som det spelades musik i den gamla fyren, ikväll spelar Louise Hoffsten.
 
Det var drag på dragspelet...
 
Mina tankar bar iväg ofta under kvällen, alla fina minnen som jag haft i denna fantastiska lokal förnimmades i mitt inre. Många kvällar har vi suttit i trädgården och njutit av både musik, mat och dryck i sommarvärmen.
Och att inte förglömma August berömda klassika hemlagade julbord.
 
De blå flaskorna på borden är verkligen ett signum för August.
 
Jag gick vemodigt runt och tittade en sista gång på alla fina saker som Anki och Uffe har samlat genom åren på sina resor och auktioner som de besökt. Fast det trevliga är att Anki kommer att ha en stor loppis här första helgen i december, då hon kommer att sälja all inredning. Det finns en gedigen juldekoration till salu vill jag lova, många gamla fina saker.
Gissa om jag kommer att vara på plats denna helg? 
 
Alla detaljer som finns i lokalen är noga utplacerade på speciella ställen, allt passar verkligen in, som små pusselbitar...
 
 
Jag tänkte tillbaka på de två utställningarna som jag har haft där, min man och hans vänner spelade med glädje innan alla fick gå fram på scenen och titta på mina bilder.
Minns hur nervös jag var första gången, huuu! Jag blev helt förvånad när det kom så mycket folk och handlade som galningar. (skratt) 
Min andra utställning var från Lofoten, då hade jag släpat med mig torkad hel fisk som luktade i hela trädgården, fnitter! Jag hade fisken som rekvisita för att man skulle få en känsla av Lofoten. 
 
Det som varit så bra med August är blandningen på åldrarna, här är Gunnar, han har varit stammis i alla år och varit på alla valborgsfiranden genom cafe Augusts 18 år som de har haft sin fyr tänd för stadens alla musikälskare.
 
 
För Anki börjar en ny epok nu...
Hennes kreaktivitet kommer inte att slockna, med lite vila och livskvalite som kommer den att blomstra i något nytt tillsammans med sin livskamrat Uffe.
 
Snart tysnar musiken...
Vi kan gå långsamt genom stan...
 
Jag och min man gick faktiskt långsamt genom stan hem och talade om alla våra stunder på cafe August, stämningen som alltid fanns där, det var alltid som att komma hem till Anki och Uffe, den goda maten och närheten till artisterna...
Cafe August / Daniel Lemma / Karlstad / Musik
#1 / / Ann-Catrine Bråth:

Verkligen stämningsfulla bilder !!!!!!!!!!!!!!!!!!
o tack för trevligt sällskap i går!!!!!!

Svar: Tack själv! Puss & Kram!
Madeleine Forsgren