/

At the countryside

Vi åkte till Henickehammar Herrgård igår med jobbet, det var tur att jag inte glömde kameran! När vi kom fram så hörde jag ett vädigt högt dån nedåt i dalen så jag sprang ner för att kolla om det fanns det som jag trodde. När jag kom ner så skrek jag ut värsta Ronja vårskriket när jag fick se alla stenar med all den vackra mossan på. Lycka!!
 
Efter middagen så gav vi oss ut på en liten fototur för att rekka lite i området eftersom jag hade bestämt mig för att gå upp klockan 05.00. Jag sa ju detta när jag var med i radio Värmland att det var bästa tiden för foto tidigt på morgonen och sena kvällen. Så nu var jag ju tvungen att visa mina arbetskamrater att jag inte satt och ljög i radion. Här är Herrgåden som vi bodde i förresten.
 
På den här bilden tog jag inte bort blåsticket ett dugg. Tyckte att det såg charmigt ut med allt det blå till det röda huset. Det började regna när jag tog den här bilden och det blev min lycka på morgonkvisten...
 
...för då blev det en väldigt snygg bokeh runt blommorna. Bokeh är det små ringarna som kommer från vattnet när man har ett macro objektiv på.
 
Det härliga morgonljuset...
 
Herrgården i morgonljus.
 
Jag älskar ju sådana där gamla vagnar!
 
Här satt jag på mitt ND110 filter för att få ett sammetslent vatten. Det ser lite kul ut i buskarna i förgrunden för där kan mas se att det blåste ganska mycket.
 
Klockan sju gick jag in och åt frukost.
 
Ett vackert gammal pianio hörde det gamla 1700-tals huset till.
 
Jag han med en tur på ängen innan vårt planeringsmöte började.
 
Vita små blommor.
 
Och små söta violer fanns det lite varstanns. Jag återkommer med fler bilder från denna fantastiska plats.
Henickehammar
#1 / / Maria Olsson :

Hann o hann de e ju en tolkningsfråga ;)

Svar: Ja, jag han ju med, att jag kom försent ät ju en annan femma, fnitter! Det blir så när man fastnar i naturens skönhet. Flåt!
Madeleine Forsgren