/ People /

En eftermiddag i Solstaden...

Jag gillar den här tjejens outfit! Håll i hatten bara...
 
Sjukt snygga glasögon!
 
Den här mannen satt på span...
 
Killen här stod och delade ut flyers angående att polisen jagar papperslösa i tunnelbanan i Sthlm, han tyckte att det är fel.
 
Titta, Titta! Söta Patricia!
 
Se skillnaden på denna bild och näst kommande, vem är roligast att plåta? Men hon kanske har sådana där tonårshormoner...då brukar de inte vara så glada har jag hört.
 
Gladast i stan!!  Underbara färgsprakande påfågel som sprider glädje när hon kommer på Solstadens gata! Detta är den roligaste människa jag vet att plåta, hon är färgstark och har en fantastisk karisma. Lena bjuder generöst på ett leende varje gång jag ser henne. 
 
En helt annan liga var det här..
Som synes så ställde jag in skärpan på dragspelet, tyckte att det såg lite kul ut när det stod där ensamt på gatan. Strax efter rusar gubben fram och skäller ut mig med svordomar varannat ord på bredaste norra värmländskan. Jag fick fanimej inte fotografera honom, jag försökte förklara för honom vad jag fotograferade men lyckades dess värre inte. Jag tänkte efter en stund åberopa fotolagen att det inte är förbjudet att fotografera människor på gatan. Men jag tappade lusten och bad honom att sluta svära åt mig, men han skrek till mig att han svär fanimej till mig så mycket han vill.
 
 
Tillbaks till verkligheten! Jag gillar ju rött hår...
 
Got you!!
 
 
En till som förstått tjusningen med rött hår, fnitter! 4 rödhåriga, 1 blond och en med svart hår men hatt  blev dagens fångst.
 
På vägen hem var himlen full av härliga gräddbakelser!
 
Här fastnade jag för trädets skuggor...
 
Efter Klarälven står nu liljorna stolt och ropar att nu är det vår !!
Karlstad
#1 / / Anonym:

trevlig vandring ha det gott i solen

Svar: Tack du! :)
Madeleine Forsgren